فهرست‌

اختر لغتك

 
درخواست تهیه آفلاین منبع
دسترسی به منابع الکترونیک
تسویه حساب
امانت/ تمدید/ رزرو
قالب پایان‌نامه
درخواست فرم آنلاین
خدمات کتابخانه برای‌
پژوهشگران
دانشجویان
اساتید‌
رویدادها
کارگاه‌‌های آموزشی
کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد با هدف ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشجویان و پژوهشگران علاقه‌مند و افزایش دانش و مهارت‌های سواد اطلاعاتی، دوره‌های آموزشی فشرده‌ای را برگزار می‌کند. برای مشاهده و ثبت‌نام دوره‌های آموزشی برنامه‌ریزی شده کلیک کنید.
نشست‌های علمی و ادبی
نشست‌های علمی و ادبی در کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد به منظور تبادل نظر، تعمیق و گسترش مباحث علمی و ادبی برگزار می‌شوند. این نشست‌ها شامل کتاب‌خوانی، سخنرانی‌ و میزگردهای مختلف است که به صورت دوره‌ای برنامه‌ریزی می‌شوند.
نمایشگاه‌ها
نمایشگاه‌های مختلف کتابخانه مرکزی فرصتی ارزشمند برای ترویج دانش و ارتقای آگاهی عمومی فراهم می‌کند. این رویدادها شامل نمایشگاه کتاب، دستاوردهای علمی، فرهنگی، هنری و... می‌باشد. برای مشاهده اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
بازدیدهای آموزشی
بازدیدهای آموزشی از کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد فرصتی عالی برای آشنایی دانشجویان و اساتید با منابع اطلاعاتی، خدمات پژوهشی و امکانات کتابخانه است. در طول سال بازدیدهایی هم از سوی دانش‌آموزان و متقاضیان دیگر انجام می‌شود.
خبرها‌
تازه‌های کتاب‌
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها
ترسوها

 

 

 

این شاخص که توسط دانشگاه لایدن پیشنهاد شد میزان تأثیر استناد را با وزن دادن به استناد بر اساس کل استنادات دریافتی یک حوزه موضوعی می‌سنجد. بنابراین تأثیر یک استناد می‌تواند در یک حوزه موضوعی نسبت به یک حوزه موضوعی دیگر ارزش بیشتری داشته باشد. این شاخص در پایگاه اسکوپوس قابل مشاهده است. این شاخص از عوامل ذیل تأثیر می‌پذیرد:

  • عامل مخاطب: اهمیت دادن به سیاهه رفرنس‌های مقالات استناد دهنده (رویکرد استناد کننده : citing – side approach)
  • وزن‌دهی به مجله استناددهنده، در نظر گرفتن میزان رفرنس‌های مورد استفاده در آن مجله به عنوان مثال اگر یک مقاله دارای m رفرنس باشد استناد دریافتی ارزشی برابر 1/m خواهد داشت.
  • در نرمال‌سازی منبع در اسکوپوس میانگین استنادات یک مجله را با میانگین رفرنس‌های مجله استناد کننده مورد توجه قرار می‌دهند.

روش محاسبه:

1- ابتدا داده‌های خام برای هر مقاله چاپ شده در مجله در بازه زمانی 3 ساله محاسبه می‌شود. کل استنادات دریافتی مقاله بر مقالات قابل استناد تقسیم می‌شود (Raw impact per paper).

2- داده‌های موجود در رابطه با پتانسیل مجله در دریافت استناد در دیتابیس برای یک بازه زمانی 10 ساله محاسبه می‌شود و سپس میانگین رفرنس‌های مقالات نیز محاسبه می‌شود (database citation potential).

3- از تقسیم عدد به دست آمده از گزینه‌های یک بر دو عدد نرمال مورد نظر به دست می‌آید (SNIP= RIP/DCP)

لینک:

http://www.scimagojr.com/

http://www.journalmetrics.com/